MEIDÄN HARJOITUKSET !

Pohjois-Karjalan yleisurheilu (Pokary) on järjestänyt valmennusta Joensuun keskuskentälle kesälle 2018. Harjoitukset alkavat tiistaina 22.5.2018, klo 18:30-20:00 ja toistuvat joka viikko, aina 28.8.2018 saakka.

Harjoitukset on tarkoitettu kaikille Pohjois-Karjalan yleisurheiluseuroille aina 10 vuotiaista lähtien ja ne ovat ilmaiset. Lajivalmennusta tarjotaan pika- ja aitajuoksussa, kestävyysjuoksussa, korkeushypyssä, pituushypyssä, kolmiloikassa, kuulassa, kiekossa, keihäässä ja jos tarvetta muista lajeista ilmenee, niin pyritään järjestämään.

Ajatuksena on saada valmennus kohtaamaan urheilijat, joilla ei ole omaa valmentajaa tai jotakin lajivalmennusta seurassa. Näin saadaan nuorten kehitystä vietyä eteenpäin. Välistä järjestetään myös teemoja. Ensimmäisellä kerralla on myös kävelijöille tekniikan opetusta. Elokuulla taas fysioterapeutin ohjeita ja painoonostotekniikoidenkin.

Liikkeelle vain rohkeasti !

Kavereiden kanssa on yhdessä paljon mukavampi treenata !

Veijo Karjunen
Harjoitusvastaava Pokary
p. 044 9722 480

veijo.karjunen@gmail.com