Kesän kisojen päivämääriä

Viimeisen kuukauden aikana Pohjois-Karjalan Yleisurheilu ry on kokoustanut aktiivisesti. Joulukuun lopulla syyskokouksessa Pokaryn uudeksi puheenjohtaksi vuosille 2021-2022 valittiin joensuulainen Kimmo Hyppönen ja Pokaryn hallituksessa toimii 9 muuta jäsentä. Pokaryn edustajiksi Suomen Urheiluliiton liittovaltuustoon valittiin Kimmo Hyppönen ja Ilona Pakarinen.

Tammikuun alussa pidetyssä kilpailukokouksessa valittiin kesän tärkeimmille lasten ja nuorten kilpailuille järjestäjät ja kisapäivät. Päivämäärät ja kisapaikat löytyvät toistaiseksi TÄÄLTÄ ja myöhemmin ne tulevat näkyviin myös kilpailukalenteriin. Kesäkauden kisakalenteri alkaa perinteisesti maantiejuoksuilla huhtikuussa ja toukokuisilla maastojuoksuilla. Kesä-elokuussa kisataan kävelyissä, moniotteluissa, viesteissä, pm-huipentumassa sekä Seuracupeissa.

Tammikuun lopulla käydyssä Pokaryn järjestäytymiskokoussa yhdistyksen sihteerinä valittiin jatkamaan Ilona Pakarinen ja varapuheenjohtajana Janne Kivelä. Pokaryn hallituksen kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ.